Succesverhalen

Drive & Win verhoogt de verkoop door je verkoop te centraliseren.

Ongeveer een paar maanden geleden begonnen we onze samenwerking met Datalyse.
Hector Hacosta
CEO van Drive & Win

Drive&Win is een innovatieve digitale verzekeringsmaatschappij die zich richt op millennials met gepersonaliseerde offertes op basis van hun managementresultaten met een PROBLEM APP.

Toen we met Drive&Win aan de slag gingen, vonden we een bedrijf dat behoefte had aan het beheer van zijn groeiende verkoop- en operationele team.

Een groeiend bedrijf wilde voorzien in hun behoeften om hun verkoopcyclus te optimaliseren. Ze hadden verzekeringssoftware die gespecialiseerd was in het in een paar minuten aanmaken van polissen, maar hadden klantbeheersoftware die moeilijk te beheren was voor hun groeiende team, wat het verkoopproces vertraagde. Bovendien was de prijs van hun maandelijkse Voice over IP-telecomgesprekken te hoog in verhouding tot de door Datalyse aangeboden prijzen.

Hun voornaamste belang was om zich te kunnen concentreren op de groei van hun verkoopteam, door de communicatie te integreren met een krachtig en eenvoudig CRM voor hun bedrijf, en Datalyse leverde de oplossing.

OPLOSSINGEN OPGELOST MET DATALYSE

Datalyse heeft hen in staat gesteld alle nieuwe aanvragen die in behandeling zijn te visualiseren in een enkel tabblad om hun commercieel beheer wendbaarder te maken. Datalyse heeft hen ook geholpen om het beheer van hun vertegenwoordigers automatisch te beheren en te ondersteunen door middel van verkooprapporten.

 

Dankzij Datalyse hebben Hector en het hele Drive&Win verkoopteam de leadflow en conversies kunnen verhogen door toegang tot datagestuurde rapporten, het automatiseren van processen via WorkFlows en het bereiken van klanten via SMS, telefoon, e-mail of WhatsApp.

 

RESULTAAT GELEVERD AAN DE KLANT

In slechts 3 weken sinds hun oprichting hebben ze niet alleen intelligent verkoopkrachtbeheer met automatiseringen in hun hele bedrijf opgenomen, maar ook de leadconversie verhoogd en de maandelijkse telecomkosten verlaagd door alles in Datalyse te verenigen.

 

GEVRAAGDE KLANTBEHOEFTEN

- Beheer je verkoopteam

- Ineffectieve beheersoftware

- Omzetgroei

- Verspreiding van beheersprogramma's

- Gedecentraliseerd communicatiecentrum met hoge kosten

 

OPLOSSING MET DATALYSE

- Effectiever verkoopteam met gebruik van efficiëntere software

- Beheersoftware met geïntegreerde automatisering en communicatiecentrum

- Meer nieuwe contacten, wat uiteindelijk sneller leidt tot nieuwe verkopen

- Verkoopcijfers door gedetailleerde rapportage.

 

- Datalyse is een snel en gebruiksvriendelijk CRM waarmee je de behoeften van je bedrijf kunt verenigen en al je activiteiten in één enkele applicatie kunt centraliseren. Ontdek hoe een CRM je team kan helpen op onze website en blog, of neem contact met ons op.

Ben je er klaar voor?

Maak nu je Datalyse account aan
Dank je wel! Je inzending is ontvangen!
Oeps, er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.
Aan de slag in 3 eenvoudige stappen
Zonder blijvendheid
;