Functionaliteiten

Geïntegreerde boekingskalender

Plan je evenementen eenvoudig in binnen je CRM en verlies geen informatie.
1663924052

Datalyse CRM heeft een nieuwe kalenderfunctionaliteit waarmee je meerdere boekingskalenders kunt aanmaken voor je hele bedrijf en medewerkers. Bovendien kun je ze ook snel, intuïtief en gemakkelijk op je eigen website publiceren.

Rekening houdend met de grote vraag van de consument en de eisen van de markt, heeft Datalyse een nieuwe module toegevoegd aan haar crm, genaamd "Windget Calendar" of "Booking Calendar". 

Met deze nieuwe kalender kun je een veelheid aan boekingskalenders genereren voor je hele organisatie en medewerkers en ze ook snel publiceren op je eigen webportaal en via een enanza delen met je klanten. 

Wat brengt deze nieuwe functionaliteit in je dagelijks leven?

1. Zoveel mogelijk boekingskalenders binnen en buiten de organisatie kunnen delen, inclusief met één klik publiceren op het webportaal van de organisatie. 

2. Door je klanten een gepersonaliseerde boekingskalender te sturen, kun je het platform niet alleen integreren in je eigen CRM-gegevenssysteem, maar krijg je ook een serieus en compact bedrijfsimago. 

3. Vereenvoudigt en laat je klanten online bezoeken/afspraken of vergaderingen regelen.

4. Met de Calendar Widget van Datalsye kun je niet alleen al je geplande vergaderingen per afdeling bijhouden en overzien, maar ook de voortgang van elk van je vergaderingen weten. 

5. Gebruik de Datalyse kalenderwidget en maak optimaal gebruik van de tijd van elke afdeling. 

Booking Calendar functies (ook bekend als Calendar Widgets geïntegreerd met Datalyse CRM)

SCHEMA JE EVENEMENTEN VANAF NU: Met deze nieuwe kalender kun je meerdere boekingskalenders maken voor je hele bedrijf en medewerkers en ze snel publiceren op je eigen website. Snel, intuïtief en gemakkelijk. 

MANAGEMENT PANEL: Beheer welke kalenders je wilt activeren of deactiveren en filter tussen de verschillende kalenders die je hebt aangemaakt. 

DELEN MET IEDEREEN: Laat niemand die je belangrijk vindt afwezig bij je taken. Deel met mensen binnen en buiten je bedrijf je beschikbare uren via boekingskalenders.

AFSPRAKEN OP SCHEDULE EN WERKDAGEN: Niet alleen gedefinieerd op tijd en tijdslot, maar ook op de gebruikers die elke kalender zullen gebruiken. Je kunt dan zien welke agenten beschikbaar zijn en uren boeken op basis van je interesse.

MAAK HET MAKKELIJK VOOR JE AUDIENCE om JE BEDRIJF te ontmoeten: Datalyse heeft vastgesteld en onderzocht dat bedrijven met tools waar gebruikers voor kunnen kiezen succesvoller zijn. 

YOUR CUSTOMERS AT EASE: De kalenderwidget van Datalyse helpt je klanten niet alleen om de beste dag en tijd voor hun interesses te kiezen, maar ze krijgen automatisch een melding van de afspraak die ze hebben gepland. 

OPENBARE KALENDERS OP JE WEBSITE Met één klik publiceren op je website of de link naar je boekingskalenders delen In dit type boekingskalender kun je zoveel kalenders maken als je diensten wilt aanbieden.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN 

De Kalender widget van Datalyse is een professioneel en efficiënt centrum voor vergaderplanning. Het elimineert het gedoe van e-mails uitwisselen, zodat je meer tijd aan je werk kunt besteden.

- Maak onbeperkt kalenders voor elke gebruiker of dienst van je bedrijf door ze met kleur te markeren in een eenvoudige en intuïtieve manager.

- Datalyse garandeert het boeken van afspraken voor alle evenementen in je agenda. Als je contactpersoon een afspraak maakt, ontvang je een melding en wordt de gebeurtenis in je agenda geblokkeerd.

- Vereenvoudig en maak het je klanten gemakkelijker om bezoeken aan je bedrijf te regelen. 

- Met de Calendar Widget van datalsye kun je niet alleen alle geplande vergaderingen per afdeling volgen en bekijken, maar ook de voortgang van elke vergadering ontdekken.

- Deel zoveel mogelijk boekingskalenders binnen en buiten het bedrijf, publiceer ze zelfs met één klik op de bedrijfswebsite. Dit alles zonder enige programmeerkennis, slechts een klik verwijderd.

Ben je er klaar voor?

Maak nu je Datalyse account aan
Dank je wel! Je inzending is ontvangen!
Oeps, er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.
Aan de slag in 3 eenvoudige stappen
Zonder blijvendheid
;